fbpx

Åpen info-kveld for nye elever

Radio Rjukan11. februar 20163min
rjukan-vgs-aapenskole-1_f7e8

Skolen holdt åpen kveld for alle interesserte i tida fra klokka 18 til 20, og det var først og fremst myntet på 9. og 10. klassinger og deres foresatte.
Før arrangenmentet snakket vi med rektor Liv Ellingsen.
""– Vi begynner med generell info i skolen auditorium, og etterpå vil alle skolens programområder og linjer være representert med hver sin stand. Her vil lærere og elever fra de ulike linjene være til stede og gi informasjon om fagene skolen tilbyr. 
Her kan man få svar på spørsmål om det man lurer på når det gjelder skolens tilbud. Det vil også være mulig å få en omvisning i skolens verksteder og lokaler, sier rektor Liv Ellingsen.

Rjukan videregående skole har som alle andre videregående skoler søknadsfrist 1. mars, og er nå i fullt modus for å vise seg fram for kommende elever. Det er ca. 100 elever i Tinn, pluss mange fra omliggende kommuner og også landet forøvrig som kan finne Rjukan vgs interessant, ikke minst på grunn av den nye landslinja for Natur og Miljø samt 
Skoletilbudet ved Rjukan vgs er nå Studiespesialisering, Studiespesialisering med natur- og miljø (Landslinje), Bygg og anleggsfag, Teknikk og industriell produksjon (mekanisk), Elektrofag, Helse og omsorgsfag og idrettstilbudet Rjukan Idrett som kan kombineres både med yrkesfaglig studieretning og studiespesialisering.

""– Elevene som kommer, og deres foresatte vil få kyndig veiledning i forhold til hvilke fag som leder videre til hvilke studier. Slik kan de få inntrykk av hvilken studieretning som passer best for dem. Rjukan videregående skole er opptatt av nærhet, trygghet og resultater, sier Ellingsen, som håper mange kommer innom for en titt på framtidige baser, klasserom med en god kaffekopp i handa.

Russen tro også til, men da for å tjene litt ved å selge brus og vafler i kantina.
De gikk unna, for det var trangt om plassen som man kan se avbildene.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia